Uitnodiging priesterwijding

Zaterdag 30 mei 10.30 uur Sint-Janskathedraal

gepubliceerd: maandag, 11 mei 2015
Uitnodiging priesterwijding

De seminarie­gemeenschap nodigt alle belang­stellenden graag uit tot de priesterwijding van drie medestudenten: Willem Renders, Piet de Jong en Herman Schaepman.

De wijding zal plaats­vinden tijdens de eucharistie­viering op zaterdag 30 mei 2015 in de kathedraal van Sint-Jan Evangelist te ’s-Hertogenbosch. Let op: de plechtig­heid begint om 10.30 uur (en niet om 12.00 uur zoals voorheen).

Getuigenissen

Hierbij vindt u de getuige­nissen van de wijdelingen aan. Willem Renders, Piet de Jong en Herman Schaepman vertellen hoe ze Gods roepstem in hun leven ervaren hebben. We hopen dat deze getuige­nissen u mogen aansporen om te blijven bidden voor roepingen tot het gewijde ambt in Gods Kerk, en voor de drie wijdelingen in het bijzonder.

Praktisch

Priesters die aan de wijding wensen deel te nemen, worden uitgenodigd om te con­celebreren. Er worden aparte plaatsen in de kathedraal voorzien. Men wordt verzocht een albe en witte stola mee te brengen. In de koor­omgang kan men de liturgische gewaden aantrekken.

Na afloop van de eucharistie­viering bent u van harte welkom in het Sint-Jans­centrum, om de pasgewijde priesters en hun familie te feliciteren.Hartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook