Nieuwe KISI-Kids CD: Musical over Paulus

gepubliceerd: maandag, 16 september 2013
Nieuwe KISI-Kids CD: Musical over Paulus

Het internationale kinder- en jongerenkoor KISI-Kids brengt een nieuwe CD uit met de muziek van hun recente Paulusmusical.

De stoffenverkoopster Lydia uit de Griekse stad Filippi, de eerste christelijke gemeenschap van Europa, vertelt een aantal voorname gebeurtenissen uit het leven van de apostel Paulus: zijn bekering, zijn gevangenschap, de gevaarlijke zeereis en de wonderbaarlijke redding op Malta. Paulus' vrienden stellen zich voor, en een aantal teksten van Paulus zelf weerklinken.

KISI-Kids

De musicalgroep 'KISI-Kids' werd opgericht in Oostenrijk in 1993. Het is een kinder- en jongerenkoor dat religieus en bijbels geïnspireerde muziek opvoert: met, door en voor kinderen. De formule van de KISI-Kids kent een onverwacht grote, internationale respons. Sinds de start in 1993 werden KISI-groepen opgericht in o.a. Duitsland, Nederland en Oeganda. Honderden kinderen en jongeren werden bezield door de aansprekende muziek, door de gelovige verbondenheid en onderlinge groepsgeest, door de boodschap van hoop en vertrouwen op God.Hartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook