Een nieuwe CD reeks in samenwerking met de KISI-KIDS

gepubliceerd: vrijdag, 27 april 2012
Een nieuwe CD reeks in samenwerking met de KISI-KIDS

Naast de ‘Maria’-CD’s en de diverse Brabantse CD’s brengt Sonnius een nieuwe reeks uit, in samenwerking met het kinder- en tienerkoor de KISI-KIDS. De eerste CD in deze reeks is ‘De Barmhartige Vader’.

Wie zijn de KISI-KIDS?

KISI werd in 1993 in de Oostenrijkse parochie Altmünster am Traunsee opgericht, om kinderen en jongeren een positieve benadering van de Kerk, het christelijk geloof en vooral van de God van de bijbel, de Vader van Jezus Christus te geven.

KISI-KIDS willen op een vrolijke en creatieve manier het geloof in Jezus Christus en een verantwoorde omgang met zichzelf, anderen en de schepping stimuleren en versterken bij kinderen, jongeren en volwassenen in alle lagen van de samenleving.

Inmiddels zijn er KISI groepen in verschillende landen waaronder Nederland. Meer dan 100 kinderen uit het hele land zijn inmiddels enthousiaste KISI-KIDS en er komen er steeds meer bij. Er zijn al verschillende CD’s uitgegeven en reeds enkele keren zijn de KISI-KIDS op tournee het land in getrokken; van Hengelo tot Helmond van Leiden tot Roermond.

Ervaar zelf hoe ontroerend en verfrissend de blijde boodschap klinkt uit de mond van kinderen. De KISI-KIDS brengen een hoopvol geluid voor onze Kerk en voor de samenleving. Hun zang zal ook u niet onberoerd laten! De Sonnius/KISI-CD’s zijn een ideaal geschenk om aan kinderen te geven bij feestelijke gelegenheden: de muziek is erg aansprekend en brengt een zinvolle, gelovige boodschap.

Parabel van de Verloren Zoon

‘De Barmhartige Vader’ is gebaseerd op de parabel van de Verloren Zoon in het evangelie van Lucas. De musical vertelt over de jongste zoon, Benjamin, die met zijn deel van de erfenis van het huis van zijn vader verlaat, de wijde wereld in. Al snel is hij door het geld heen. Zijn zogenaamde vrienden laten hem in de steek. Wat er voor hem overblijft is het eten van de varkens. Hij heeft spijt, maar vindt het niet gemakkelijk om naar zijn vader terug te gaan en zijn misstappen toe te geven. Wanneer hij uiteindelijk toch de moed vindt om op zijn schreden terug te keren, dan merkt hij dat zijn vader al die tijd naar hem uitgekeken heeft. Op dezelfde wijze houdt God van ons. Hij kijkt altijd naar ons uit. Hij wil feest met ons vieren en altijd bij ons zijn.

De opbrengst van de verkoop van de CD is bestemd voor het Sonnius Priesterfonds en KISI.

Geluidsfragmenten

Hieronder kunt u twee fragmenten aanklikken.

Varkensspek

Het eerste stukje is genomen uit het lied ‘Varkenspek en varkensdrek’, het moment waarop Benjamin zijn maag moet vullen met het overgebleven varkensvoer.

Hart van de Vader

Genomen uit het lied ‘Dichtbij het hart van de Vader’ en vertelt over de terugkeer van Benjamin bij zijn vader.

Boekje bij de CDHartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook