Senioren Expo 2012 - beurs in Veldhoven

gepubliceerd: donderdag, 19 januari 2012
Senioren Expo 2012 - beurs in Veldhoven

Zes dagen heeft de Senioren Expo in Veldhoven geduurd en alle dagen was het Sonnius Priesterfonds daar. Het Sonnius Priesterfonds staat daar met haar eigen stand: enkele medewerkers, aangevuld met enthousiaste vrijwilligers, ontvangen de vele mensen.

Dit jaar verblijven de bezoekers langer in onze stand dan andere jaren. De reden: zij kunnen een prachtige kaars t.w.v. € 30,- winnen met de afbeelding van de ‘Zoete Moeder van den Bosch’ in het glas-in-loodraam uit de kapel van het Sint-Janscentrum. De vraag: wat is het gewicht van de kaars?

Met ijver wordt er gewogen, geraden, ja soms zelfs met het heilig oog vastgesteld wat het gewicht is waarmee men de prijs in de wacht kan slepen.

Ook laat een powerpoint-presentatie het leven op het seminarie zien en over het pastoraat van priesters en diakens in het bisdom waarvoor het Sonnius Priesterfonds werkt.

Het leverde goede en leuke gesprekken en ontmoetingen op, door de medewerkers van de stand maar ook door een aantal van de priesters en diakens van ons bisdom die ondanks de enorme drukte in de parochies een paar uurtjes vrijgemaakt hadden om in Veldhoven te zijn. Het werd door onze gasten zeer gewaardeerd!

Een en ander wordt opgeluisterd met muziek van de Brabantse zangeres en gitariste Annelieke Merx die liedjes zingt van de CD’s ‘Maria in Brabant’ deel 1 en 2, die door het Priesterfonds worden uitgegeven.Hartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook