Hartelijke sfeer op de beurs

Senioren Expo 2011

gepubliceerd: woensdag, 12 januari 2011

De tweede week van januari is nu al voor het 6e jaar gereserveerd voor de Senioren Expo in Veldhoven. Het Sonnius Priesterfonds heeft daar een stand waar bezoekers door vrijwilligers geïnformeerd worden over werk en doel van het fonds; de ondersteuning van het Sint-Janscentrum en haar studenten, de priesters van de toekomst.

Men wordt hartelijk ontvangen in onze stand die doorgaans zeer druk bezocht wordt. Mensen reageren met herkenning en enthousiasme en genieten ondertussen van de Mariakoekjes die altijd klaar liggen op de tafels.

Bijzonder is ook de muzikale inbreng van de brabantse zangeres Annelieke Merx die liederen zingt die iedereen wel kent. Vaak zingen bezoekers spontaan en enthousiast met haar mee.

Ook gaan veel bezoekers in gesprek met de op dat moment aanwezige diaken of priester. Anderen zijn geinteresseerd in de CD's die gekocht kunnen worden tegen een speciale beursprijs en de andere artikelen die het Sonnius Priesterfonds te koop aanbiedt en waarvan de gelden ten goede komen aan het Seminarie en haar studenten.

Een gezellig dagje uit voor velen ... en ook daar mogen we met vreugde getuigen van de liefde van God voor ieder mens.Hartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook