Weldoenersdag

In het kader van het Geloofsfeest

gepubliceerd: zondag, 10 mei 2009

Een overweldigende respons op de uitnodiging voor een feestelijke bijeenkomst in het kader van het Geloofsfeest van Bisdom 's-Hertogenbosch stimuleerde de organisatie uit te wijken naar een andere lokatie. Ruim 500 mensen mochten we ontvangen in de grote zaal van het Theater aan de Parade voor een gevarieerd programma met een optreden van de KISI kids, de lancering van een nieuwe CD en optredens van diverse Brabantse artiesten.

CD-presentatie Gelovend Brabant Trouw aan Traditie

2009 is uitgeroepen tot het Jaar van de Tradities. Het Sonnius Priesterfonds is blij met het initiatief van de Brabantse artiesten die daar op inhaken met de productie van een cd waarop de geloofsgebonden traditie van de Brabanders in lied, gedicht en verhaal vertolkt wordt.

Voor de volgorde zijn we de jaarcyclus nagegaan: Er zijn vanouds nieuwjaars-, driekoningen- en vastenavondliedjes. Er bestaan gebruiken rond Aswoensdag, Palmpasen en natuurlijk het kerkelijk hoogfeest van Pasen. De Maria-devotie en Kerstmis zijn deze keer stiefmoederlijk bedeeld, omdat het Sonnius Priesterfonds daarvan al eerder speciale cd's uitbracht.

Alle artiesten hebben wederom pro deo meegewerkt aan dit bijzondere document, waarvoor hen hulde en dank toekomen. Het geeft uiting aan het gevoel van warmte voor geloof en traditie.Hartelijk dank voor uw steun!

Hartelijk dank
voor uw steun!

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook