KISI - Spector
Het beste zit van binnen
Stel je voor iemand vraagt je: wat is je grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven. Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. En de vrienden die hij onverwachts ontmoet, gaan hem helpen om die droom waar te ma­ken. Erik twijfelt: zal het hem lukken? Beleef het mee in de musical. En... wat zijn jouw dromen? Durf jij ze waar te maken?
KISI - Sterrennacht in Betlehem
Sterrennacht in Betlehem is een kerstmusical om naar te luisteren en op te voeren. Veel liederen in een bonte mix maken samen deze musical. Vanaf 8 jaar.
KISI - Lilli en de ongelofelijke comeback
Lilli en de ongelofelijke comeback is een musical uitgevoerd door Birgit en Hannes Minichmayr en de KISI Kids. Een musical over de grootste gebeurtenis allertijden! Een musical om naar te luisteren en om op te voeren.
KISI - Paulus musical
Tegelijk met het door uitgeverij Betsaida uitgebrachte boek van paus Benedictus XVI over Paulus brengt het internationale kinder- en jongerenkoor KISI-Kids een CD uit met de muziek van hun recente Paulusmusical.
KISI - Blessings
“‘Zing voor de Heer een nieuw lied!’ Als KISI - God’s singing kids volgen wij graag deze oproep. Het is heel mooi om steeds opnieuw Gods liefde en grootheid te bezingen met Bijbelse teksten als basis en teksten die direct uit het hart komen.”
KISI - Barmhartige Vader
Door het verhaal en de liedjes op de nieuwe CD ‘De Barmhartige Vader’ wordt de gelijkenis van de verloren zoon duidelijk en voelbaar.
KISI - Nooit meer alleen
Liederen gebaseerd op liturgische teksten.
KISI - De Hemel op stelten
Grote opwinding in de Hemel! Het beroemde engelenkoor is samengeroepen voor een bijzondere repetitie. De engelen vragen zich nieuwsgierig af wat er gaat gebeuren!
Aanbidden wij Hem
‘Aanbidden wij Hem’ is een initiatief van R.K. instelling Sonnius. De opbrengst van de verkoop van deze CD is bestemd voor de instandhouding van het Sint-Janscentrum, de priesteropleiding van het bisdom ’s-Hertogenbosch. De liederen zijn genomen uit de Romeinse traditie en het repertoire van verschillende nieuwe bewegingen binnen de Rooms-Katholieke Kerk.
Gelovend Brabant Trouw aan Traditie
2009 is uitgeroepen tot het Jaar van de Tradities. Het Sonnius Priesterfonds is blij met het initiatief van de Brabantse artiesten die daar op inhaken met de productie van een cd waarop de geloofsgebonden traditie van de Brabanders in lied, gedicht en verhaal vertolkt wordt.
Hemel en aarde ontmoeten elkaar
Deze CD bevat een verzameling van traditionele en nieuwe advent- en kerstliederen. De nieuwe liederen zijn afkomstig van verschillende nieuwe bewegingen in de Katholieke Kerk: de Gemeenschap van Chemin Neuf, de Foyer de Charité, de Gemeenschap Emmanuel en de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV).
Maria in Brabant - Deel 2
Marialiedjes, gedichten en verhalen in Brabants dialect
Een logisch vervolg op de eerste maria-CD met een Brabantse tongval.
In vuur en vlam
In vuur en vlam -een gezamenlijke uitgave van Gemeenschap Emmanuel Nederland en Sonnius Priesterfonds- is een CD met een boodschap van hoop en vreugde voor eenieder die het horen wil. Het bevat verschillende genres van liederen; meditatieve liederen die uitnodigen tot overweging en gebed, lofliederen die uitnodigen tot dankzegging, psalmen en vele herkenbare teksten uit de bijbel.
Maria in Brabant - Deel 1
Marialiedjes, gedichten en verhalen in Brabants dialect
Een verzameling van muzikale en poetische uitingen van Mariaverering in de taal van het Brabantse hart, waarmee u het Sonniusfonds ondersteunt.
Dipsô - Ik heb dorst
‘Dipsô’ is Grieks. Het betekent ‘Ik heb dorst’. Volgens het lijdensverhaal is het een van de laatste woorden die Jezus sprak toen Hij stervend aan het Kruis hing. God dorstte naar de verlossing van de mensen; de mens dorst naar zijn verlossing door God. Jezus voltrok deze verlossing eens en voor altijd door zijn lijden, dood en verrijzenis.
Mater Dei (dubbel-CD)
Op deze dubbel cd (of dubbel muziekcassette) zingen 7 Brabantse koren hun lof op Maria. Op de ene cd/mc vindt u de traditionele Mariagezangen, die u zo kunt meezingen (er is een bijgesloten tekstboekje).
Wij komme te same
Een muzikale verheerlijking van het Kerstmysterie, uitgevoerd door artiesten met een warm hart en een Brabantse tongval, met o.m. Cor Swanenberg.